Που... σκαλώνει η υπόθεση Ζαμπράνο

Από paok24.com: Ο Κάρλος Ζαμπράνο βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η υπόθεση του φαντάζει αρκετά δύσκολη για τους "ασπρόμαυρους".
Πηγή: paok24.com
Που... σκαλώνει η υπόθεση Ζαμπράνο

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει από πέρσι το καλοκαίρι στο δυναμικό της Ρούμπιν Καζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη τρία χρόνια. Η ομάδα της Ρωσίας διανύει μια εποχή... ανακατατάξεων, με τη διοίκηση να έχει κάνει σαφές στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Η υπάρχουσα κατάσταση ευνόησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος -θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες- έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζαμπράνο με τη μορφή δανεισμού καθώς τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσής του μοιάζουν απαγορευτικά για τους "ασπρόμαυρους" με φόντο τη μεταγραφή του.

Δια στόματος του ατζέντη του καθώς και του αδερφού του έχει γίνει γνωστό πως ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά τον Περουβιανό, έχοντας καταθέσει μία από τις πιο σοβαρές προτάσεις που έχουν στα χέρια τους. Ωστόσο, ο Ζαμπράνο έχει ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρωσία ως ελεύθερος και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Η πλευρά του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού θεωρεί πως μπορεί να επέλθει μια οικονομική συμφωνία με την Ρούμπιν Καζάν προκειμένου να επέλθει το "διαζύγιο" που θα εξυπηρετήσει και τους δυο, καθώς η ομάδα θα "ξεφορτωθεί" το συμβόλαιο του ενώ και ο Ζαμπράνο θα μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του σε βάθος χρόνου.

Φυσικά, αν η συγκεκριμένη προοπτική δεν προχωρήσει για τον Ζαμπράνο, θα στραφούν σε άλλες εναλλακτικές που θα δώσουν προσωρινή λύση στο πρόβλημα της παραμoνής του στη Ρούμπιν Καζάν, με τον ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει τότε αρκετές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...