Βούκιτς για Στανόγεβιτς: «Είναι δουλευταράς»

Από metrosport.gr : Ο Βούκιτς θα παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι την Κυριακή, θα δει το ματς με τον Άγιαξ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την αποστολή του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Βούκιτς για Στανόγεβιτς: «Είναι δουλευταράς»

Ο άνθρωπος που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην έλευση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ, κυρίως πείθοντας τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιό του Γιώργο να εμπιστευτούν τον Σέρβο τεχνικό, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, παρακολούθησε μέρος της χθεσινής πρωϊνής προπόνησης στην οποία όμως συμμετείχαν λίγοι παίκτες, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο (στην περιοχή του Άρνεμ) και είδε την φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ολλανδική Φένλο. Η «Μ» και ο Γιώργος Ζαϊρης συνομίλησαν με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Σέρβος, είναι ένας από τους συμβούλους του Ιβάν Σαββίδη και ερωτηθείς για την παρουσία του Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ και κυρίως τι μπορεί να προσφέρει, είπε: «Ο Στανόγεβιτς είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής, ο οποίος δουλεύει σκληρά και επιμένει μέχρι το τέλος για να πετύχει. Είναι δουλευταράς, είναι πεισματάρης, θέλει να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες. Και κυρίως θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από τους παίκτες. Περισσότερα θα δείτε μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, ο Στανόγεβιτς μπορεί να προσφέρει με την επιμονή και τη δουλειά του».

Ο Βούκιτς, λίγο αργότερα παρακολούθησε το φιλικό, παρέα με τον Γκόϊκο Τσίμιροτ (δεν αγωνίστηκε χθες) ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετούς παίκτες και εκπροσώπους του Δικεφάλου. Ο Βούκιτς θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή στην Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...