Ο Σαμπράνο και οι άλλοι

Από inpaok.com : Στο προσκήνιο βρίσκεται η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού για τον ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σαμπράνο και οι άλλοι

Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι ο νούμερο «1» στόχος των Κυπελλούχων Ελλάδος, ο ποδοσφαιριστής έχει πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ όμως η Ρούμπιν Καζάν είναι πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες του δανεισμού του.

Στα υπέρ του Δικεφάλου αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα αλλά και η πρόθεση της ρωσικής ομάδας να τον παραχωρήσει, όμως αυτή τη στιγμή το ζήτημα «κολλάει» στο οικονομικό.

Να θυμίσουμε ότι ο Περουβιανός έχει συμβόλαιο με την Ρούμπιν μέχρι το 2020 και αμοίβεται με ένα ποσό που «αγγίζει» τα 2εκ. ευρώ το χρόνο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών στη λίστα του, με τους οποίους μάλιστα έχει ήδη κάνει αρχικές συζητήσεις.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπελούσι, με τον οποίο ο Δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα αλλά δεν είναι τη δεδομένη στιγμή ψηλά στη λίστα.

Διαβάστε ακόμη...