Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου: Αποτελέσματα

Από acpaok.gr : Και τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε η ομάδα ήρθαν από την αθλήτρια Τάτλη Δήμητρα, το ένα στην ατομική χρονομέτρηση και το δεύτερο στην αντοχή, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη αθλήτρια, η οποία ανήλθε στα 8:30'.
Πηγή: acpaok.gr
Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου: Αποτελέσματα

Ο Κυριάκος Ντελόπουλος κατέλαβε την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, παρ' όλη την σκληρή του προσπάθεια να φύγει με το μετάλλιο. Τη δεύτερη ημέρα, ο αθλητής προσπάθησε σκληρά να πάρει τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει την αντοχή του και έχασε τη νίκη στους τρεις τελευταίους γύρους.

Η Τσάρα Αναστασία στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ήρθε στην 6η θέση, ωστόσο για την αθλήτρια θεωρείται μεγάλη επιτυχία, καθώς μετράει μόλις ενάμιση χρόνο στο άθλημα.

Πολύ καλή παρουσία στους αγώνες είχαν ο Μερτζάνης Γιώργος, καινούριος αθλητής του τμήματος, καθώς και ο Νικολαΐδης Νίκος, ο οποίος στο τέλος δεν τα κατάφερε, καθώς οι κράμπες στα πόδια δεν τον άφησαν να φύγει μπροστά.

Ο προπονητής, Αλέξαδρος Ηλιάδης, μετά το τέλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και τον συνάδελφό μου Μαλούση Στέλιο για την άψογη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας που υποστηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και στον ΠΑΟΚ για τη στήριξη που μας δείχνει, καθώς και το φωτογράφο μας Νάσο Τριανταφύλλου.»

Διαβάστε ακόμη...