Διπλή ενίσχυση για την Κ17

Από paokfc.gr: Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για την Κ17 του Δικεφάλου και πέρα από τις δεδομένες αλλαγές που θα γίνουν με την προαγωγή παικτών στην Κ20, αλλά και την νέα φουρνιά που έρχεται από την περσινή Κ15, το PAOK Academy έκανε τις δύο πρώτες μεταγραφές του για την φετινή σεζόν.
Πηγή: paokfc.gr
Διπλή ενίσχυση για την Κ17

Ο λόγος για τους Μπάλλα και Τσιάκαλο, οι οποίοι αποτελούν και επίσημα μέλη των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League Κ17, με την φανέλα του Δικεφάλου.

O Γιώργος Μπάλlας γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 2001 και έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες του ΑΣ Βόλου Μαγνησιακός, πριν πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα, με την φανέλα της οποίας της περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β Τοπικής κατηγορίας και σημείωσε 11 τέρματα. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, όντας ταχύτατος, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να αγωνίζεται και σε ρόλο περιφερειακού. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Συμπαίκτης του Μπάλλα θα είναι και ο Νάσος Τσιάκαλος. Πρόκειται για ένα εξτρέμ, με καταγωγή από την Γουμένισσα, ο οποίος γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 2001. Οι εμφανίσεις του με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών κέντρισαν τον ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει δικό του τον ταλαντούχο παίκτη. Ο Τσιάκαλος έχει αγωνιστεί και αυτός σε όλα τα κλιμάκια των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Παίδων.

Διαβάστε ακόμη...