Πρόταση των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η κατάργηση των Play Offs!

Από sdna.gr: Από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κατατέθηκε η πρόταση για την κατάργηση της διεξαγωγής των Play Offs της Super League από την σεζόν 2017-18 και έπειτα, η οποία υποστηρίχθηκε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Πρόταση των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η κατάργηση των Play Offs!

Με βασικό επιχείρημα το δυσβάστακτο πρόγραμμα και την καταπόνηση των αθλητών, ειδικά μετά από μια σεζόν την οποία ακολουθεί καλοκαίρι με Παγκόσμιο Κύπελλο (στο οποίο έχει βάσιμες πιθανότητες να συμμετάσχει η Εθνική Ελλάδας), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έριξαν «στο τραπέζι» την ιδέα της κατάργησης των Play Offs της Super League, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Η πρότασή τους υποστηρίχθηκε ασφαλώς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε ούτως ή άλλως ξεκάθαρα αρνητική στάση κατά της διεξαγωγής Play Offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή (με συμμετοχή δηλαδή του πρώτου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος), αλλά και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι ποδοσφαιριστές της οποίας επίσης επιβαρύνονται σε μεγάλο βαθμό με τη συμμετοχή τους στο «μίνι πρωτάθλημα».

Πλέον η «μπάλα» είναι στα... πόδια του συνδρομητικού καναλιού της Nova, το οποίο ανάμεσα στα άλλα σημαντικά ζητήματα (οικονομικά και σχετικά με την αναβάθμιση του προϊόντος) τα οποία θα πρέπει να επιλύσει στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του «Big-4» της Super League την Δευτέρα, θα πρέπει να επεξεργαστεί και την πρόταση για την κατάργηση των Play Offs, με τις πρώτες πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι η στάση του ενδεχομένως να μην είναι αρνητική, παρότι μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται τη σημαντική μείωση των ποδοσφαιρικών αγώνων με «εμπορικό» ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...