Οι αγώνες που θα δώσουν οι τέσσερις «μεγάλοι» κεκλεισμένων των θυρών

Από sdna.gr: Με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να «κουβαλούν» ποινή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε... εξτρά ενδιαφέρον, λόγω των ματς που θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους.
Πηγή: sdna.gr
Οι αγώνες που θα δώσουν οι τέσσερις «μεγάλοι» κεκλεισμένων των θυρών

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «εξαφάνισε» τις επιπλέον τρεις αγωνιστικές που του είχαν επιβληθεί για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά την 1η Απριλίου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα υποδεχθεί την ΑΕΛ την 1η αγωνιστική και τον Αστέρα Τρίπολης την 4η αγωνιστική χωρίς τους φιλάθλους του στο πλευρό του.

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΚ, η οποία είναι τιμωρημένη με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο και συνεπώς δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της απέναντι σε Παναιτωλικό (1η αγωνιστική), ΑΕΛ (3η αγωνιστική) αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τους υποστηρικτές του στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μόνο στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ η περίπτωση του ΠΑΟΚ χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τιμωρηθεί με επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Οι πρώτες επτά εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν είναι απέναντι σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ωστόσο στο ενδιάμεσο η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα Κυπέλλου εντός έδρας, συνεπώς θα υποδεχθεί με κόσμο τους Πράσινους στην Τούμπα την 14η αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμη...