Αυτά είναι τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Από gazzetta.gr: Οι Σέρβοι άνοιξαν την κουβέντα γύρω από το μέλλον του Πρίγιοβιτς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να παραπέμπουν κάθε ενδιαφερόμενο στη... ρήτρα.
Πηγή: gazzetta.gr
Αυτά είναι τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Αυτά είναι τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς
Ο Σέρβος επιθετικός (ξανά) βρήκε δίχτυα. Καμία έκπληξη. Ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φένλο. Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του, Μίλαν Σαλάσαν, και οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι «άναβαν φωτιές».

Ο εκπρόσωπος του «Πρίγιο» έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Αρσεναλ, της Παρί και της Νις, με τον 27χρονο επιθετικό να μη σχολιάζει το παραμικρό γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου στο Άρνεμ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη και στο Χορστ, πληροφορήθηκαν τα όσα μεταφέρονται από τον σερβικό Τύπο για το μέλλον του Πρίγιοβιτς, ωστόσο δεν εκδηλώνουν, προς το παρόν, καμία ανησυχία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Η υψηλή ρήτρα που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ είναι το μεγάλο «ατού» του «Δικεφάλου», που όταν αγόρασε αντί 1,9 εκατ. ευρώ τον Σέρβο φορ (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020) από τη Λέγκια Βαρσοβίας και του έδωσε ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από τις 800.000 ευρώ, φρόντισε να καλυφθεί γύρω από το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Με ανοικτό το «μεταγραφικό παράθυρο» και με τέτοια χρονιά να ακολουθεί τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι φυσιολογικό να ανοίγει η κουβέντα. Και το κακό, στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο ίδιος γνωρίζει πως μετά από ένα τόσο εντυπωσιακό δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η χρηματιστηριακή αξία του εκτοξεύτηκε στα ύψη και τραβάει σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ

Οσοι γνωρίζουν το πως κινείται η (ποδοσφαιρική) αγορά δεν παραξενεύτηκαν από τις σημερινές δηλώσεις του μάνατζερ του. Μόνο τυχαίες δεν είναι, έχουν μια βάση και μια συγκεκριμένη στόχευση, ωστόσο στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση, ούτε ανεπίσημα κάποια ομάδα έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της για τον Σέρβο επιθετικό.

Πάντως, το μόνο που δε θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να συμβεί, είναι να ανοίγει θέμα και συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο πώλησης του.

Διαβάστε ακόμη...