Η επιμονή του Ιβάν και η επιθυμία του Μακ

Από metrosport.gr : Ο Μακ ψήθηκε από την επιμονή του Σαββίδη, την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την σύζυγό του
Πηγή: metrosport.gr
Η επιμονή του Ιβάν και η επιθυμία του Μακ

Τρία πράγματα ήταν καταλυτικά στην επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες. Η επιμονή του Ιβάν Σαββίδη αρχικά, η θέληση του ίδιου του παίκτη να γυρίσει στην πορεία και η γυναίκα του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει προσωπική σχέση με πρόσωπο πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη της Ζενίτ. Διατηρούσε ευθύς εξαρχής ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και από πολύ νωρίς διαπίστωσε την πρόθεση της ρωσικής ομάδας να δώσει σε άλλο σύλλογο στον Σλοβάκο. Το είχε εκμυστηρευθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη, προσθέτοντας: «Είναι όμως αρνητικός ο ίδιος ο Μακ». Ο Σλοβάκος δίσταζε γιατί είχε ακόμη στο μυαλό του τα όσα εξοργιστικά είχαν συμβεί στην Ελλάδα με την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έπεισε τον Σλοβάκο ότι τα πράματα αλλάζουν (όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε χθες στην Ολλανδία) και ο Μακ ψήφθηκε, έχοντας και την ενθουσιώδη γυναίκα του να τον ωθεί στην επιστροφή.

Τότε ήταν που ήρθε η πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας που κάλυπτε και το 1,3 εκατ. ευρώ των ετήσιων απολαβών του παίκτη στην Ζενίτ. Ο 26χρονος επιθετικός, όμως, ήθελε ΠΑΟΚ και το έδειξε στους διοικούντες τον ρωσικό σύλλογο. Τότε ο Σαββίδης κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά και κατάφερε να πετύχει τη συμφωνία που επεδίωκε. Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει μέρος (600.000 ευρώ από το ετήσιο συμβόλαιο) του παίκτη και στη συμφωνία μπήκε ρήτρα αγοράς 4 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...