Κοιτάει Σίλα ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com : Όπως διαβάσατε και νωρίτερα ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής που θα κάνει την διαφορά, τόσο με τις ικανότητες του, όσο και με την σωματοδομή του.
Πηγή: inpaok.com
Κοιτάει Σίλα ο ΠΑΟΚ!

Στη λίστα υπάρχουν ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ και ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Λούμπος Μίχελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ένας από αυτούς είναι και ο 26χρονος μέσος της Ρεν, Γακούμπα Σίλα.

Ο γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1990 στη Γαλλία ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική του Μάλι και μάλιστα είναι και ο αρχηγός της αφρικανικής ομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ύψους 1.84 με τα σκάουτινγκ ριπόρτ να αναφέρουν πως είναι ένας πολύ αθλητικός μέσος με πολύ καλή πρώτη πάσα, σωστές μεταβιβάσεις και αρκετά δυναμικό παιχνίδι.

Ο Σιλά είναι ένας box to box μέσος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μαρκάρει, αλλά και να βγάζει την ομάδα του στην επίθεση. Ωστόσο, δεν έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, αφού στην καριέρα του έχει σκοράρει μόλις 2 τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Λούμπος Μίχελ και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μέχρι στιγμής τους έχουν αφήσει ικανοποιημένους.

Ο 26χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλερμόν το 2010 και τον Ιανουάριο του 2013 μετά από 70 αγώνες στο Championnat πήρε μεταγραφή στην Premier League και την Άστον Βίλα.

Στην Αγγλία αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε δανεικός στην Τουρκία και την Ερσίγεσπορ Καισάρειας.

Όταν έληξε ο δανεισμός του στην Τουρκία, ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι επέστρεψε στην Άστον Βίλα και αυτή τον πούλησε στην Ρεν έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Τον Αύγουστο του 2016 δόθηκε δανεικός από τη Ρεν στη Μονπελιέ με την οποία πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις.

Για την αγορά του παίκτη πάντως ενδιαφέρονται έντονα τόσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και η Μονπελιέ που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Μάλιστα, οι Κροάτες μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την Ρεν και τον παίκτη, ωστόσο ο Σίλα είναι δυσαρεστημένος από την οικονομική προσφορά που του έγινε, ενώ δεν φαίνεται ιδιαίτερα... ζεστός να μετακομίσει στην Κροατια.

Διαβάστε ακόμη...