Αυτοί έχουν το προβάδισμα για φανέλα βασικού

Από metrosport.gr : Δεκαπέντε μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι και το παζλ της ενδεκάδες συμπληρώνεται
Πηγή: metrosport.gr
Αυτοί έχουν το προβάδισμα για φανέλα βασικού

Μπορεί να απομένουν δεκαπέντε μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά ήδη ο Στανόγεβιτς προβάρει την ενδεκάδα με την οποία θα κληθεί να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλο του που θα γίνει γνωστός μέσα από την κλήρωση της προσεχής Παρασκευής. Με δεδομένη και την παρουσία του Ρέϊ κάτω από τα δοκάρια, μια μόνο θέση φαντάζει ανοικτή και αφορά τον δεύτερο χαφ. Αν ο Στανόγεβιτς επιλέξει να παίξει με επιθετικογενή χαφ, τότε ο Πέλκας θα είναι δίπλα στον Τσίμιροτ.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Σάκχοφ μαζί με τον Βόσνιο, θα είναι και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το βασικό δίδυμο στα χαφ. Σε ένα σύστημα 4-4-2, ο Σέρβος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού όπως αναμενόταν στον Μάτος, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λέοβατς που έχει το προβάδισμα από τον Λεβέκ. Ο Κρέσπο με τον Βαρέλα θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ σε ότι αφορά τα άκρα της επίθεσης ο Κάμπος με τον Μπίσεσβαρ έχουν «κλειδώσει» ήδη τις θέσεις. Στην κορυφή, δεν χρειάζεται ανάλυση: Οι Πρίγιοβιτς και Μακ που ήδη έχουν «δέσει» στις προπονήσεις, σκοράρουν στα φιλικά και αύριο απέναντι στη Φένλο θα τους δούμε για πρώτη φορά στην ίδια ενδεκάδα.

Αυτοί που το παλεύουν

Σε αυτές τις δεκαπέντε μέρες που απομένουν μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, κάποιοι παίκτες έχουν την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν τη θέση βασικού αρκεί να «πείσουν» τον Στανόγεβιτς ότι την αξίζουν. Στα άκρα της επίθεσης, στην παρούσα φάση, ο Κάμπος δεν έχει αντίπαλο ενώ και ο Μπίσεσβαρ έχει το πλεονέκτημα. Αν επιλέξει όμως δυο αμυντικά χαφ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τότε ο Πέλκας θα «κοντράρει» τον Ντιέγκο για τη μια θέση ως ακραίος επιθετικός. Αντίθετα ο Ενρίκε δεν έχει κερδίσει ακόμη τον προπονητή του και υπολείπεται σε αυτή τη σχετική κούρσα.

Στην άμυνα; Ο Κρέσπο δεν απειλείται και μόνο τον Βαρέλα μπορεί να βγάλει από την ενδεκάδα ο Μαλεζάς, αλλά είναι σαφές το προβάδισμα του παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήριο. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας; Ο Λεβέκ είναι θετικός, το παλεύει αλλά μέχρι στιγμής ο Λέοβατς κερδίζει τις εντυπώσεις και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μονίμως και στις προπονήσεις τακτικής είναι με τους βασικούς και ο παίκτης που από την αριστερή πλευρά «φορτώνει» μπάλες στους Πρίγιοβιτς-Μακ. Η «Μ» σας παρουσιάζει και το γράφημα με την πιθανή ενδεκάδα που ήδη δουλεύει στις προπονήσεις ο Στανόγεβιτς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...