Βγήκε στο γήπεδο ο Ουάρντα (pic)

Από gazzetta.gr : Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έφτασε το πρωί της Τρίτης στο Χορστ της Ολλανδίας και το απόγευμα πήγε στο προπονητικό κέντρο για ατομική προπόνηση.
Πηγή: gazzetta.gr
Βγήκε στο γήπεδο ο Ουάρντα (pic)

Ο Αμρ Ουάρντα ενσωματώθηκε με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, καθώς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να βρει ομάδα, ξεκινώντας από το απόγευμα της Τρίτης (11/7) ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

Ο Λούμπος Μίχελ αναζητά ομάδα για να παραχωρηθεί ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, υπάρχουν επαφές με δύο συλλόγους του εξωτερικού, αλλά όσο δεν υπάρχει συμφωνία ο Αιγύπτιος θα συνεχίσει να προπονείται μαζί με την ομάδα ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Στανόγεβιτς, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του έχει ξεκαθαριστεί πως στο επόμενο παράπτωμα θα πάει για προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Αν δεν υπάρξει μεταγραφή και ο Ουάρντα αλλάξει συμπεριφορά τότε και μόνο τότε μπορεί να αλλάξει κάτι γύρω από την περίπτωση του.

Πάντως στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Αγχελ Κρέσπο του έγραψε: «Μπορούσες να έρθεις και αργότερα...»!

Διαβάστε ακόμη...