Κατέληξαν σε δύο χαφ για την ενίσχυση

Από metrosport.gr : Ο Μίχελ συζητά καθημερινά, πολλές φορές, με τον Στανόγεβιτς για όλα τα θέματα-Εξετάζεται η περίπτωση του Παραγουανού αμυντικού Κάρλος Σαμπράνο
Πηγή: metrosport.gr
Κατέληξαν σε δύο χαφ για την ενίσχυση

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να... βιάζονται για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει ξεκινήσει η σχετική προεργασία. Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ αποτελούν τον βασικό στόχο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε δύο παίκτες που αγωνίζονται στα χαφ, ένας εκ των οποίων τελικώς θα προκριθεί για να έρθει στην ομάδα.

Πρόκειται για παίκτες που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, βάσει των επιθυμιών του Στανόγεβιτς. Είναι δηλαδή «ψηλοί», ικανοί με την μπάλα στα πόδια, αποτελεσματικοί στο ψηλό παιχνίδι και θεωρούνται πολύ καλές περιπτώσεις. Σύντομα θα γίνει η τελική επιλογή, εκτός κι αν προκύψει και άλλη περίπτωση στην πορεία, που θα κάνει «κλικ» στους Στανόγεβιτς και Μίχελ.

Εξετάζεται του Σαμπράνο

Για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ένας από τους παίκτες που προτάθηκε (από τον Τσιστιακόφ) είναι ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Κάρλος Σαμπράνο που παίζει στην Ρωσική Ρουμπίν Καζάν.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη, υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία ως προς την αποτελεσματικότητά του στο γήπεδο. Στα οικονομικά δεδομένα, ο Σαμπράνο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρούμπιν, όμως οι Ρώσοι θέλουν να βρουν μία ομάδα που θα αναλάβει το κύριο βάρος του υψηλού συμβολαίου του. Ο Σαμπράνο αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αυτό το ποσό δεν προτίθεται να καλύψει ο ΠΑΟΚ εξ΄ ολοκλήρου και γίνονται συζητήσεις για να αναλάβει η Ρούμπιν ένα μέρος του συμβολαίου και το υπόλοιπο, ο ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται θέμα αγοράς του Σαμπράνο, από τις επαφές που έχουν γίνει.

Οι συζητήσεις επικεντρώνονται μόνο στον δανεισμό του. Δεν είναι όμως ο μοναδικός, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην λίστα των επιτελών του Δικεφάλου. Και άλλες δύο περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει και μένει να δούμε, σε ποιόν τελικά αμυντικό, θα καταλήξει οριστικά ο Δικέφαλος.

Διαβάστε ακόμη...