Ο Μακ, ο Ιβάν και Λοκομοτίβ Μόσχας

Από sdna: Η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ, ήταν μία ιδέα που ξεκίνησε από την διάθεση του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα που πέρασε καλύτερα μέχρι τώρα στη καριέρα του και άρχισε να την υλοποιεί ο Λούμπος Μίχελ. Όμως μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν να πεισθεί η Ζενίτ.
Πηγή: sdna.gr
Ο Μακ, ο Ιβάν και Λοκομοτίβ Μόσχας

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, η οποία φημολογείται πως ανήκει στον Πούτιν, δεν είναι ένα κλαμπ που μπορείς να διαπραγματευτείς εύκολα. Έπρεπε να παρέμβει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης για να τα καταφέρει.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έπεισε τους Ρώσους να μην δώσουν τον παίκτη στη Λοκομοτίβ Μόσχας που κάλυπτε όλο το συμβόλαιό του και κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με την ομάδα να καλύπτει 600 χιλιάδες ευρώ από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Δηλαδή το μισό.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη κουβέντα έγινε για την οψιόν αγοράς του παίκτη με τους Ρώσους να μη θέλουν αρχικά να μπει και στο τέλος να βάζουν 4εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, προφανώς γιατί θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν το ενδεχόμενο να πάει καλά ο Μακ στο Παγκόσμιο της χώρας τους.

Διαβάστε ακόμη...