Νομίζουν ότι θα σφυρίξουν ξανά!

Απο korakiagr.blogspot.gr : Το ξαναγράψαμε ότι το παλιό σύστημα και πολλοί από τους κατηγορούμενους για την Εγκληματική Οργάνωση, κάνουν προσπάθειες να σταθούν όρθιοι και ειδικά στο χώρο της διαιτησίας έχουν σχέδιο να βάλουν στους ορισμούς τους διαιτητές που σημάδεψαν με την παρουσία τους την πιο βρώμικη περίοδο του ποδοσφαίρου.
Πηγή: korakiagr.blogspot.gr
Νομίζουν ότι θα σφυρίξουν ξανά!

Τι κάνουν τώρα;

Την περασμένη εβδομάδα οι διαιτητές έδωσαν γραπτές εξετάσεις ενόψει των αξιολογήσεων της νέας σεζόν.

Μεταξύ αυτών, συμμετείχαν στις εξετάσεις και όλοι αυτοί οι κομμένοι διαιτητές, αυτοί που την περασμένη σεζόν έμειναν στο περιθώριο, σε μία από τις καλές και απαραίτητες ενέργειες στις οποίες προχώρησε η ΚΕΔ του Τριτσώνη και του Κουκουλάκη.  

Μιλάμε για διαιτητές όπως ο Παππάς, ο Σπάθας, ο Δημητρόπουλος, ο Δελφάκης, ο Λαμπρόπουλος, ο Μήτσιος, ο Βοσκάκης, ο Γιάχος, ο Αρετόπουλος και πάει λέγοντας.

Τα ίδια ισχύουν και για παρατηρητές όπως ο Γιανναδάκης, ο Γκρούτσης, ο Κύρκος, ο Νταμπώσης, ο Σωμαρακάκης και πολλοί άλλοι.

Όλοι αυτοί ετοιμάζονται να ξαναμπούν στα γήπεδα! Έτσι νομίζουν! Πιστεύουν ότι θα έρθει ξένος αρχιδιαιτητής και θα τους δοκιμάσει όλους από την αρχή! Αυτό είναι το πλάνο τους.

Έτσι θέλουν, αλλά το σχέδιο έχει γίνει γνωστό! Ας το πάρουν χαμπάρι ότι όσοι υπηρέτησαν το σύστημα και την οργάνωση, δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο και ειδικά στη Superleague.

Διαβάστε ακόμη...