Ο Ζαμπράνο και οι άλλες τρεις λύσεις

Από gazzetta,gr: Ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι αυτή την στιγμή ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης χειρίζεται το θέμα του, υπάρχει πάντα ο Τζιουζέπε Μπελούσκι κι άλλοι δύο στόπερ από Γαλλία και Ιταλία.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Ζαμπράνο και οι άλλες τρεις λύσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για να βρει στόπερ (και χαφ...), με τον Κάρλος Ζαμπράνο να είναι ξεκάθαρα η βασική επιλογή του, σ' ότι αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι στην ασπρόμαυρη λίστα για την συγκεκριμένη θέση.

Η απόκτηση, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, του Περουβιανού αμυντικού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν η Ρούμπιν Καζάν κι ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ενόψει της νέας χρονιάς, που ξεκινάει την Κυριακή (16/7) στη Ρωσία.

Αυτό δε σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» θα παρατήσει την υπόθεση Ζαμπράνο, αλλά γνωρίζει εκ των προτέρων ότι το θέμα του μπορεί να μετατραπεί σε σήριαλ, με πολλές ημέρες διαπραγματεύσεων, επαφών και συζητήσεων.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα το όνομα του 27χρονου Ιταλού στόπερ της Λιντς, Τζιουζέπε Μπελούσκι, ενώ από πίσω εξετάζονται άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ο ένας από το γαλλικό πρωτάθλημα κι ο δεύτερος από ομάδα του Καμπιονάτο.

 

Διαβάστε ακόμη...