Επόμενοι στόχοι: Δυναμικός στόπερ, ψηλός χαφ

Από metrosport.gr : Δύο έτοιμες λίστες υπάρχουν με στόπερ που καλύπτουν τα «θέλω» του Στανόγεβιτς
Πηγή: metrosport.gr
Επόμενοι στόχοι: Δυναμικός στόπερ, ψηλός χαφ

Μακ και Ρέι κάλυψαν τις άμεσες ανάγκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και κάνουν τον Στανόγεβιτς να κοιμάται πιο ήρεμα. Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει κεντρικό αμυντικό και μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Η επιθυμία του "Στάνο" να έχει το 4-4-2 (για την ακρίβεια 4-2-2-2, με τους δύο ακραίους χαφ να συγκλίνουν προς τον άξονα) ως σύστημα βάσης για τη φετινή σεζόν, έχει δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτηθούν και δύο παίκτες με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος κόουτς έχει ζητήσει από τον Λούμπος Μίχελ έναν στόπερ γρήγορο και δυναμικό, ιδιαίτερα "επιθετικό" στα μαρκαρίσματά του. Ένα κεντρικό αμυντικό που θα υπερέχει στα προσωπικά μαρκαρίσματα έναντι οποιοδήποτε επιθετικού. Η επιθυμία είχε εκφραστεί πριν καν η ομάδα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη και ήδη, με τη συνεργασία του τμήματος σκάουτινγκ, έχουν δημιουργηθεί δύο λίστες με υποψήφιους. Μία με ακριβές και μία με πιο φθηνές λύσεις, μέσα από τις οποίες Μίχελ-Στανόγεβιτς και στο τέλος ο Σαββίδης θα επιλέξουν τον εκλεκτό.

Παρόμοια διαδικασία υπάρχει και για αμυντικό μέσο. Βασικό κριτήριο είναι το ύψος, καθώς ο Στανόγεβιτς διαπίστωσε με τη μία αυτό που έλεγε και ο Ίβιτς πέρυσι: η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ δεν έχει ύψος. Φυσικά, είναι απαραίτητα και στοιχεία όπως η ταχύτητα και ο δυναμισμός. Και σ' αυτή την περίπτωση η αναζήτηση γίνεται εντατικά.

Διαβάστε ακόμη...