Πώς παλεύει να αποκτήσει τον Ζαμπράνο

Από paok24: Μετά τις διαφαινόμενες ανακοινώσεις που αναμένονται από πλευράς ΠΑΟΚ για τους Μακ και Ρέι, τα φώτα αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του «Δικεφάλου» έχουν πέσει στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Πηγή: paok24.com
Πώς παλεύει να αποκτήσει τον Ζαμπράνο

Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται έναν ποδοσφαιριστή που θα τους ενισχύσει στα μετόπισθεν και θα προσθέσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην αμυντική τους γραμμή, με τον Περουβιανό, Κάρλος Ζαμπράνο, να αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση.

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες από την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να κλείσει αυτό το μεταγραφικό deal.

Μπορεί ο Ζαμπράνο να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρούμπιν, ωστόσο βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των Ρώσων μαζί με τους Ρούμπεν Ροτσίνα, Σάμου Γκαρσία (πιθανός προορισμός του η Λεγανές) και Σέρτζιο Σάντσες (ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού), στην προσπάθεια να περιοριστεί το μπάτζετ του κλαμπ από το Καζάν.

Με τον Περουβιανό να αμείβεται με 2 εκατομμύρια τον χρόνο και τη Ρούμπιν να συζητά την παραχώρηση του μόνο για ποσά από 2 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, ο ΠΑΟΚ για την ώρα παλεύει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό, εκμεταλλευόμενος τις πολύ καλές σχέσεις που έχει και με τη συγκεκριμένη ρωσική ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου» με το κλαμπ από το Καζάν βρίσκονται σε εξέλιξη, κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμπιστεύεται έναν πολύ κοντινό συγγενή του για να χειρίζεται όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που τον αφορούν.

Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ και Ρούμπιν για τα… πόδια του 28χρονου αμυντικού αφορούν το ποσοστό συμμετοχής των δύο ομάδων στην κάλυψη της πολύ μεγάλης ετήσιας αμοιβής του παίκτη, αλλά και το πολύ σημαντικό ζήτημα της οψιόν αγοράς ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Για την ώρα ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει τόσο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Ζαμπράνο, με τον «Δικέφαλο» να καλείται να λειτουργήσει γρήγορα για να προλάβει κι άλλους υποψήφιους «μνηστήρες», σε μία δύσκολη μεταγραφική υπόθεση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...