Το "1" από τον Φερνάντες στον Ρέι

Από paok24: Ο Αργεντινός γκολκίπερ είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη και διάλεξε για τη νέα σεζόν το Νο1 πιστεύονται ότι θα μπορέσει να καθιερωθεί ως ο πρώτος τερματοφύλακας του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Το "1" από τον Φερνάντες στον Ρέι

Μία καλή ομάδα ξεκινάει πάντα από τη θέση "1" λένε πολλοί και ο ΠΑΟΚ για φέτος επέλεξε για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, τον Ροντρίγο Ρέι από την Γοδόι Κρουζ, μιας και ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου τον καθιστά ανενεργό έως το τέλος της χρονιάς. Έτσι και ο ίδιος ο παίκτης διάλεξε με τη σειρά του το Νο "1" για τη φανέλα του θεωρώντας ότι μπορεί να το υποστηρίξει επάξια και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Πριν όμως τον "βασιλιά" και άλλοι πολλοί τερματοφύλακες είχαν διαλέξει το συγκεκριμένο νούμερο, όπως ο Ντάνιελ Φερνάντεζ, ο Κώστας Χαλκιάς, ο Χακόμπο, ο Σαρλ Ιτάνζ και τελευταίος ο Μάρκος Βελλίδης.

Από τους 5 παραπάνω τερματοφύλακες μόνο οι Χαλκιάς και Φερνάντζερ κατάφεραν να καθιερωθούν στον ΠΑΟΚ με τον έναν να κρεμάει τα γάντια του στην Τούμπα και τον άλλον να αναχωρεί από εδώ για μεταγραφή στην Γερμανία και στην Μπόχου.

Από τους έτερους τρεις που ήρθαν και με μεγάλες περγαμηνές στην Τούμα (ειδικότερα ο Χακόμπο και ο Ιτάνζ) δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στην ομάδα. Ο Χακόμπο με τον ασταθή του χαρακτήρα και τους συνεχείς καυγάδες με συμπαίκτες και αντιπάλους, ο Ιτάνζ με μία νωχελικότητα που είχε αφήσει αδιάφορους προς το μέρος, ακόμα και τους προπονητές του και ο Μάρκος Βελλίδης που ήρθε για να καλύψει κάποιες ανάγκες, αλλά ουδέποτε μπόρεσε να καθιερωθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει μάλιστα και σε απόκτηση τερματοφύλακα.....

Διαβάστε ακόμη...