Ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση Ζαμπράνο

Από gazzetta.gr: Ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση του στόπερ και το gazzetta.gr από το Χορστ αποκαλύπτει ποιος τον στέλνει στην Τούμπα. 
Πηγή: gazzetta.gr
Ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση Ζαμπράνο

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός σήμερα γίνεται 28 ετών. Γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1989 στο Καλάο του Περού, ο «El Leon» βρίσκεται στο Καζάν και προετοιμάζεται με τη Ρούμπιν για το εναρκτήριο παιχνίδι του ρωσικού πρωταθλήματος, την Κυριακή 16 Ιουλίου, κόντρα στην Κρασνοντάρ.

Η ρωσική ομάδα του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά», ωστόσο οι σχέσεις του με τους «βυσσινί» του Καζάν δεν είναι και η καλύτερη από την στιγμή, που επέστρεψε στον πάγκο ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ.

Ο προπονητής με τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις (είχε κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» και βασικό χορηγό της Ροστόφ ως τον υπαίτιο της αποχώρησής του) μπορεί τελικά να είναι αυτός που θα στείλει τον Ζαμπράνο στον ΠΑΟΚ του... Σαββίδη!

Στο Καζάν βιώνουν ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές. Ο Ισπανός Χάβι Γκαρσία αποχώρησε, ενώ μετά την επιστροφή του Μπερντίγιεφ, η διοίκηση ενημέρωσε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και ο Περουβιανός αμυντικός, πως θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την ποδοσφαιρική τύχη του.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Izvestia», στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, είναι ο Μαξίμ Λεστιέν, ο Αλεξάντερ Σονγκ, ο Κάρλος Ζαμπράνο, ο Σέρχιο Σάντσεζ κι ο Ρούμπεν Ροτσίνα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν κοστίσει κοντά στα 23 εκατομμύρια ευρώ όταν αποκτήθηκαν πριν από ένα χρόνο. «Το πρόβλημα είναι ότι το καλοκαίρι του 2016, όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια μεγάλης χρονικής διάρκειας. Γι 'αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να αποχωρήσουν από την ομάδα», ανέφερε μια πηγή μέσα από το ρωσικό σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την κίνησή του για τον Ζαμπράνο χωρίς αυτό να σημαίνει πως η περίπτωση του είναι εύκολη. Το αντίθετο. Πριν από ένα χρόνο η Ρούμπιν πλήρωσε 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και με το συμβόλαιο του να είναι σε ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια, γίνεται αντιληπτό ότι η περίπτωση του δανεισμού του είναι αυτή που στην παρούσα στιγμή εμφανίζει μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευτεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το Μάιο του 2016 το όνομα του Ζαμπράνο ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κάνει αναλυτικό σκάουτινγκ είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα, όπως γραφόταν στον Τύπο, ότι είναι αξιόπιστη λύση, με περισσότερη ταχύτητα και πιο ηγετικά χαρακτηριστικά από το δίδυμο Ντα Κόστα και Μποτία. Άλλωστε, ένα χρόνο πριν, είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν πριν καταλήξουν στον Ντα Κόστα, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Διαβάστε ακόμη...