Ένα… λιοντάρι για τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Όπως σας γράψαμε στο INPAOK από τα ξημερώματα, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την άμυνα του ΠΑΟΚ είναι ο Κάρλος Ζαμπράνο.
Πηγή: inpaok.com
Ένα… λιοντάρι για τον ΠΑΟΚ!

Ο 28χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός της Ρουμπίν Καζάν (πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια), ο οποίος έχει το παρατσούκλι «El Leon» (το Λιοντάρι) θα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή αν έρθει στον Δικέφαλο, καθώς πριν πάει στη Ρωσία είχε στο βιογραφικό του πάνω περίπου 150 επίσημα ματς στη Γερμανία με Σάλκε (2009-10), Ζανκτ Πάουλι (2010-12) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2012-16), ενώ στο βιογραφικό του έχει και 43 συμμετοχές στην Εθνική Περού.

Έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου και από την Μπουντεσλίγκα (όπου υπήρξε και αρχηγός της Άιντραχτ) αλλά και από την Εθνική Περού, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Copa America του 2015.

Η περίπτωση του Ζαμπράνο δεν είναι εύκολη λόγω των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης (ο ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις και με την Ρουμπίν Καζάν), αλλά ο Δικέφαλος εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις (όπως του Τζιουζέπε Μπελούσι, ο οποίος πράγματι προτάθηκε και εξετάζεται) για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Δείτε και ορισμένα video από τον Περουβιανό αμυντικό:

Διαβάστε ακόμη...