Ο Θανάσης «στέλνει» τον Βασίλη στον ΠΑΟΚ

Απο metrosport.gr : Η θέση του πόιντ γκαρντ είναι πλέον απόλυτα καλυμμένη με τους Ντίλαρντ, Κόνιαρη και Τσόχλα παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που άνετα μπορεί να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλον.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Θανάσης «στέλνει» τον Βασίλη στον ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν δεν απέχουν πολύ.

Εχουν ήδη άλλωστε γίνει κρούσεις σε Αμερικανούς που παίζουν στο «φτερό», δηλαδή «2άρια» και «3άρια» και αναμένονται οι εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην οποία υπάρχουν θετικές προϋποθέσεις, ενώ σύντομα θα υπάρξει και η απόφαση του Παναθηναϊκού για «δανεισμό» του. Ισως ακόμη και στην επόμενη εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τον Θανάση Αντετοκούνμπο στον οποίο φέρονται να κατέθεσαν μάλιστα και επίσημη πρόταση. Μία κίνηση που επιβεβαιώνει πως δεν θα υπάρχει χώρος στο ρόστερ τους για τον Χαραλαμπόπουλο που προτιμά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη από την προοπτική του εξωτερικού και για προσωπικούς λόγους, πέραν δηλαδή των αγωνιστικών που είναι προφανείς. Στο «παλατάκι» θα βρει πέραν του Παπαθεοδώρου και του Κόνιαρη –βρίσκονται ήδη στα Χανιά με την εθνική νέων- την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αν το θέμα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο η προσδοκία που υπάρχει είναι να υπάρξουν αμφίδρομα οφέλη αφού ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν ποιοτικό παίκτη με μεγάλες φιλοδοξίες ενώ ο ίδιος θα μπορέσει να παίξει.

Είναι δεδομένο πως τόσο ο παίκτης όσο και ο Πασκουάλ θέλουν να προχωρήσει ο «δανεισμός» του Χαραλαμπόπουλου όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...