«Συγκέντρωση στο στόχο»!

Από gazzetta.gr:Μπορεί η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Χορστ να ήταν σχεδόν... βασανιστική, αλλά και το απόγευμα της Κυριακής το πρόγραμμα έμοιαζε με... μαρτύριο για τους ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου".
Πηγή: gazzetta.gr
«Συγκέντρωση στο στόχο»!

"Ξέρω ότι είσαστε κουρασμένοι, αλλά πρέπει να δείξετε συγκέντρωση στο στόχο", έλεγε διαρκώς στους παίκτες του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που μοίραζε συνεχώς "μπράβο" για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής, όπως θα διαπιστώσετε από τα βίντεο της σημερινής προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε υπό καθεστώς πίεσης να φτάσουν με λίγες πάσες σε θέση για σουτ.

Το κατάφερναν σε μια περίπτωση τρεις φορές, όμως ο Μάριος Σιαμπάνης με εντυπωσιακές αποκρούσεις αρνήθηκε να δεχθεί το γκολ!

Το μενού είχε αρκετή τακτική προσέγγιση, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι στο μισό γήπεδο χωρισμένοι σε δύο ομάδες, που και αμύνονταν και έβγαιναν στην επίθεση. Σε μια ωραία εκτέλεση της άσκησης ο Πέδρο Ενρίκε έκανε αυτό που ζητούσε ο Στανόγεβιτς. Έφτασε στο γκολ από πίσω, παίζοντας στο σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Ο Λεο Μάτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς σχεδόν με ότι ξεκίνημα της απογευματινής προπόνησης και σε συνεννόηση με το γιατρό της ομάδας αποχώρησε και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της ομάδας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο ο Φερνάντο Βαρέλα, όσο και ο νεαρός Κώστας Δημητρίου, που δεν προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...