Στα υπόψιν ο Περέιρα

Από paok24.com: Ο Φακούντο Περέιρα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Αργεντινό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Πηγή: paok24.com
Στα υπόψιν ο Περέιρα

Ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος επιθετικός πήρε... διαζύγιο από τους "ασπρόμαυρους" και έμεινε ελεύθερος για να βρει την επόμενη του ομάδα.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της πατρίδας του, το γεγονός πως κυκλοφορεί ελεύθερος δεν πέρασε στα ψιλά από την Ράσινγκ που "καλοβλέπει" την επιστροφή του.

Ο Περέιρα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Ράσινγκ, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις άριστες εντυπώσεις που άφησε ο πρώην άσος του Δικεφάλου στην ομάδα της Αργεντινής το εξάμηνο που αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, τότε έγιναν και προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του στην Ράσινγκ, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε με τον Περέιρα να επιστρέφει -προσωρινά- στον ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες της Ράσινγκ βλέπουν στον Περέιρα μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση της ομάδας που δίνει βάθος στο ρόστερ σε μια απαιτητική για εκείνους σεζόν και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν και εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...