Ακόμα τρεις προσθήκες στον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και θέλει να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ακόμα τρεις προσθήκες στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: novasports.gr
Ακόμα τρεις προσθήκες στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αποκτήσει έναν μεσοεπιθετικό, ένα δεξί μπακ και έναν ακόμα τερματοφύλακα. Ο Μίχελ φέρεται να έχει προχωρήσει τις σχετικές επαφές και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Ο Αλεξάνσταρ Στανόγεβιτς είναι ενήμερος για τις επαφές του Μίχελ και τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει, δίνοντας τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών. Ο Σέρβος τεχνικός περιμένει και τα υπόλοιπα εφετινά μετεγγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αρχίσει το μοντάρισμα της νέας ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Ρέι, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή του «Δικέφαλου» του Βορρά, για τη συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...