Τα δεδομένα για Χαραλαμπόπουλο

Από inpaok.com : Μετά την απόκτηση του Κέβιν Ντίλαρντ, που αποτελούσε πολύ σημαντικό στόχο για τον νέο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, οι επιτελείς της ομάδας ασχολούνται με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που απασχολούν.
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα για Χαραλαμπόπουλο

Μία από αυτές είναι εδώ και καιρό αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Όλα αυτά είναι γνωστά, όπως γνωστή είναι κι η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον νεραό φόργουορντ και τον προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου. Η συνεργασία τους στην Εθνική Νέων όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική κι ο 42χρονος κόουτς θα τον ήθελε στους «ασπρόμαυρους».

Έτσι, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο, θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί κι ο δανεισμός του Χαραλαμπόπουλου για τον οποίο αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ο Δικέφαλος τον έχει στη λίστα του κι είναι πολύ πιθανό ο Παπαθεοδώρου να παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην απόκτησή του. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν σύντομα μετά και την εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ για τον δανεισμό του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει καλά τα πλεονέκτηματα που θα έχει για την καριέρα του ενδεχόμενη μετακόμιση στην Πυλαία.

Διαβάστε ακόμη...