Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Σαββίδης, Μίχελ και Στανόγεβιτς οριοθέτησαν τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση
Πηγή: metrosport.gr
Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στις δύο κινήσεις που ήταν απαραίτητες για την ενίσχυσή του τη δεδομένη χρονική περίοδο, όμως έχουν προσδιοριστεί και οι επόμενοι στόχοι.

Ο Μακ έπαιξε χθες, θα μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας ενώ ο Ροντρίγκο Ρέι που συμφώνησε με τον Δικέφαλο, αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού προηγουμένως ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι Σαββίδης, Μίχελ και Στανόγεβιτς έχουν συμφωνήσει για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ σε άλλες δύο θέσεις. Στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου η ομάδα χρειάζεται έναν στόπερ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από όσους βρίσκονται ήδη στο ρόστερ και έναν αμυντικό μέσο.

Ο Στανόγεβιτς σε ανύποπτη στιγμή είχε επισημάνει πως θέλει στην ομάδα έναν κεντρικό αμυντικό, ικανό με την μπάλα στα πόδια, αποτελεσματικό στο ψηλό παιχνίδι και να έχει θράσος (παίζοντας ακόμη και... ξύλο) με τους αντιπάλους του. Στα επιτρεπτά πάντα πλαίσια, αρκεί να μην δίνει το δικαίωμα στους διαιτητές να του δείχνουν κάρτες.

Παράλληλα ο αμυντικός μέσος, ένα καθαρόαιμο 6άρι, βρίσκεται στο προσκήνιο. Κυρίως οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν περιπτώσεις χαφ που είναι ψηλοί μεν και ικανοί με την μπάλα στα πόδια δε. Έναν πιο ψηλό... Κάνιας με λίγα λόγια. Όπως δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θα περιμένει να δει την ανταπόκριση της ομάδας στα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια με την Ολλανδική Φένλο και τον Άγιαξ και στη συνέχεια θα καταλήξει στις τελικές του επιθυμίες.

Στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέραμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Αντρε Βιεϊρίνια. Με τα οικονομικά δεδομένα που ο ΠΑΟΚ θα θέσει και όχι με αυτά που ζητά κυρίως η Βόλφσμπουργκ για να αφήσει ελεύθερο τον Πορτογάλο άσο.

Διαβάστε ακόμη...