Αυξάνει το ενδιαφέρον για Χαραλαμπόπουλο

Aπό voria.gr: Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θέλουν δανεικό τον νεαρό φόργουορντ του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο
Πηγή: voria.gr
Αυξάνει το ενδιαφέρον για Χαραλαμπόπουλο

Το ενδιαφέρον του για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο αυξάνει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena Press», οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θέλουν τον νεαρό φόργουορντ του Παναθηναϊκού, δανεικό για έναν χρόνο.
Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει:

«Στον ΠΑΟΚ τον θέλουν, ακόμα και για έναν χρόνο δανεικό, καθώς πιστεύουν ότι με έναν ακόμα σε εκείνη την θέση (λόγου χάρη Ουέλς, Κασελάκης) η ομάδα θα είναι ΟΚ. Μένει μια τριπλή συζήτηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και στον παίκτη και τον ατζέντη του. Στον Δικέφαλο τονίζουν ότι δεν αποτελεί πρόβλημα το οικονομικό, αφού ο ΠΑΟΚ έχει κάνει γνωστό το μικρό ποσό που μπορεί να διαθέσει, με τους «πράσινους» σύμφωνους. Σε αυτή την περίπτωση «εξαφανίζεται» ο Πέινερς και λογικά θα προστεθεί στην φροντ λάιν ένας ακόμα Έλληνας (Σαρικόπουλος, Βασιλόπουλος... ανάλογα τους δύο ξένους). Για τον Λετονό πάντως έχει ατονίσει εκατέρωθεν το ενδιαφέρον χωρίς τυπικά να έχει τελειώσει το θέμα»

Διαβάστε ακόμη...