Σε καλό δρόμο του Ντίλαρντ στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει στην περίπτωση του Κέβιν Ντίλαρντ και η απόκτηση του Αμερικανού άσου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Πηγή: sdna.gr
Σε καλό δρόμο του Ντίλαρντ στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και σε αυτόν έχει... περίοπτη θέση ο Κέβιν Ντίλαρντ. Ο πρώην άσος του Απόλλωνα Πάτρας είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης για την θέση του πόιντ γκαρντ, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Ο 27χρονος γκαρντ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Καρσίγιακα, Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς και Μακάμπι Άσοντ, έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις πως θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα, ενώ σημαντικό δέλεαρ είναι και η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Έτσι, ο Ντίλαρντ έχει ρίξει λίγο το κασέ του και έχει βρει κοινά σημεία επαφής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ευελπιστεί να έρθει σύντομα σε συμφωνία με τον παίκτη ώστε να κινηθεί στην αγορά για να κλείσει τα υπόλοιπα αγωνιστικά «μέτωπα».

Διαβάστε ακόμη...