O Ζάρας φέρνει…. μοντέλο στο Παλατάκι

Από inpaok.com: Η Ιωάννα Μορένα Παπαδόπουλου αναμένεται να ομορφύνει από την νέα χρονιά με την παρουσία της τις εξέδρες του «PΑΟΚ SPORTS ARENA».
Πηγή: inpaok.com
O Ζάρας φέρνει…. μοντέλο στο Παλατάκι

Πρόκειται για την σύζυγο του νέου γκάρντ του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζάρα, γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ από τις συνεργασίες της με διάφορες εταιρείες. Το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας καθώς λίγες ημέρες πριν παρουσία αγαπημένων τους συγγενών και φίλων ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

H Ιωάννα Μορένα Παπαδόπουλου μεγάλωσε στην Δράμα. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της είχε από μικρή το μικρόβιο του ...αθλητισμού , ασχολήθηκε με τον στίβο, έκανε άλμα εις μήκος και είχε αρκετές συμμετοχές σε πανελλήνιους αγώνες.

Τα επόμενα χρόνια αγάπησε πολύ και το τένις ενώ σε ηλικία 15 ετών ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο του μόντελιγκ καθώς δέχθηκε πρόταση από πρακτορείο(το Top Class) μοντέλων της Θεσσαλονίκης.

Στις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε Αγγλική Φιλολογία και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με την υποκριτική, μπήκε στο Θέατρο των Αλλαγών(των Αθερίδη και Τσολακίδη) ενώ άρχισε να δέχεται προτάσεις για δουλειές και ως μοντέλο.

«Έκανα διαφημιστικά, φωτογραφίσεις, βίντεο κλιπ και επιδείξεις μόδας. Η μόδα αλλά και ο αθλητισμός ήταν πάντα μέρος στην ζωή μου.

Στην Αθήνα μεταξύ άλλων έπαιξα και πολύ τένις με τον ΟΑΖ (Όμιλος Αντισφαίρισης Ζωγράφου),με συμμετοχές σε αρκετούς αγώνες» λέει η ίδια.

Το 2014 γνώρισε τον... άντρα της ζωής της, τον Θοδωρή Ζάρα με τον οποίο λίγα 24αωρα πριν από την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ παντρεύτηκαν επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους.

Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με την εκπομπή «JOY» του Mega. Έχει κάνει

φωτογραφήσεις για διάφορες εταιρίες, όπως την Cooligan του Γιάννη Σβίγγου, την εταιρία Lora and Elen, ( σχεδιάστριες μόδας) την Linea Beauty τη Chanel, καθώς και για τα Charlie. Σε ότι αφορά την μόδα πρότυπο της είναι ο σχεδιαστής Marc Jacobs. «Για μένα είναι ο καλύτερος, ο πιο δημιουργικός με μεγάλη φαντασία και πάντα εντυπωσιάζει με τις επιδείξεις του». Όσο για τα μοντέλα. «Το πρότυπο μου είναι η Naomi Campbell», λέει.

Παλαιότερα είχε πει για τους άντρες: «Μου αρέσουν κατά βάση οι μελαχρινοί και με τραβάει πολύ το βλέμμα σε έναν άντρα. Όσον αφορά τον χαρακτήρα, μου αρέσει να είναι δυναμικός, να είναι ένα βήμα μπροστά από μένα σε όλα, να τον θαυμάζω, να είναι ήρεμος και να έχει χιούμορ. Θεωρώ ότι είναι πολύ σέξι να διαθέτει ο άντρας χιούμορ». Χαρακτηριστικά που όπως φαίνεται τελικά βρήκε στον Θόδωρο Ζάρα

Διαβάστε ακόμη...