Φεύγει ο Περέιρα!

Από paok24: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Φακούντο Περέιρα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του Αργεντινού.
Πηγή: paok24.com
Φεύγει ο Περέιρα!

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, η σημερινή ημέρα ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τον Φακούντο Περέιρα, με τον ατζέντη του να βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα καθώς είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους "ασπρόμαυρους" προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του Αργεντινού.

Όπως υποστήριξε ο Λούμπος Μίχελ, ο 29χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ που θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού προκειμένου να καλύψουν τα "θέλω" τους στη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, επειδή ο Περέρια δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, έπρεπε να βρεθεί... φόρμουλα για το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γι΄αυτόν τον λόγο, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας και συναντήθηκε με την οικονομική διευθύντρια του Δικεφάλου κ.Γκοντσάρεβα προκειμένου να λυθούν από κοντά όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες με την πλευρά του Περέιρα.

Κάτι που έγινε, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Αργεντινού, με τον ΠΑΟΚ όμως να μην έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το παραμικρό...

Διαβάστε ακόμη...