«Δοκιμασμένος παίκτης ο Μακ, εγγυημένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ» (aud)

Απο metrosport.gr : Θετική ενέργεια χαρακτήρισε την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Κερμανίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Δοκιμασμένος παίκτης ο Μακ, εγγυημένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ» (aud)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ, αλλά και στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Μακ: «Είναι μια πολύ θετική ενέργεια. Ο Μακ είναι ένας παίκτης που απέδειξε πως πραγματικά αξίζει και θα βοηθήσει την ομάδα. Έρχεται με μεγαλύτερες εμπειρίες, ήταν και αυτός φέτος σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο. Ξέρει και ο ίδιος τι απαιτήσεις έχει η ομάδα φέτος, αφού όλοι λέμε πως πρέπει να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα. Είναι ένας κατάλληλος παίκτης για την επίθεση του ΠΑΟΚ».

Για όσους χαρακτηρίζουν τη μεταγραφή «ξαναζεσταμένο φαγητό»: «Δεν ισχύει αυτό. Κάθε ομάδα θα τον ήθελε στην Ελλάδα. Είναι μια πολύτιμη μονάδα».

Για τον… συνωστισμό επιθετικών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Φορτώθηκε με πολλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ στην επίθεση και, πλέον, θα αρχίσουν να βγαίνουν μαχαίρια για το ποιος θα παίξει. Είναι πολλοί οι επιθετικοί, ίσως επτά με οκτώ».

Για τη συνύπαρξη του Μακ με τον Πρίγιοβιτς: «Ο Μακ έχει δείξει ότι και σαν φορ είναι χρήσιμος και σκοράρει με ευκολία. Το κυριότερο, μάλιστα, είναι ότι δημιουργεί φάσεις από το πουθενά, είναι διεισδυτικός παίκτης. Αν μάθει και το παιχνίδι του Πρίγιοβιτς, θα συνθέσουν ένα φοβερό δίδυμο».

Για την θέση που ταιριάζει στον Μακ: «Εκτιμώ πως στα πλάγια είναι πολύ καλύτερος. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, διεισδυτικός, πλαγιοκοπεί, δημιουργεί, σκοράρει και δίνει πολλές ασίστ. Στη θέση του προωθημένου θα αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου θα έχει περισσότερο χώρο να φεύγει στην αντεπίθεση. Είναι δοκιμασμένος παίκτης, μια εγγυημένη μεταγραφή που ξέρεις ότι θα αποδώσει. Δεν ρισκάρει ο ΠΑΟΚ με τον Μακ. Γνωρίζεις ότι θα δώσει το 100%».

Για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Θέλει έναν τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ξεκινήσει από τον άσο. Να εξασφαλίσει έναν καλό τερματοφύλακα. Υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα. Πιστεύω ότι θα πάρει γρήγορα. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης σε κάθε θέση. Έχει πολλούς σε κάθε γραμμή και θα δημιουργηθούν εσωτερικά θέματα για το ποιος θα παίζει. Αυτήν την αίσθηση έχω. Δεν χρειάζονταν τόσοι πολλοί παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Δύο παίκτες σε κάθε θέση είναι αρκετοί. Φτάσαμε να έχει ο ΠΑΟΚ 35 παίκτες».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...