Ξεκαθαρίζει σήμερα του Περέιρα

Από paok24,com: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Φακούντο Περέιρα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το μέλλον του "πελάτη" του.
Πηγή: paok24.com
Ξεκαθαρίζει σήμερα του Περέιρα

Δια στόματος Λούμπος Μίχελ, ο Αργεντινός θα πρέπει να θεωρείται "ξένο" σώμα για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου... τελείωσε δημόσια τον Περέιρα πριν από αρκετές ημέρες, σημειώνοντας πως θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου επιθετικού:

"Ο Φακούντο έχει θέμα στη δύναμη, είχε αυτό το θέμα με τους προηγούμενους προπονητές και θα ψάξουμε έναν επιθετικό που θα είναι πιο δυνατός στο παιχνίδι του", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μίχελ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον 28χρονο επιθετικό.

Ο δανεισμός του Περέιρα στην Κολόν Σάντα Φε ολοκληρώθηκε και γι΄αυτόν τον λόγο ο ατζέντης του ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ το τι μέλλει γενέσθαι με τον "πελάτη" του δεδομένου πως υπάρχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε ένα βελούδινο "διαζύγιο" αρκεί να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Περέιρα, αφού στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται...

Διαβάστε ακόμη...