Με τους μη κοινοτικούς τι γίνεται

Από paok24.com: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ είναι σε εξέλιξη, οι ιθύνοντες έχουν βάλει μπροστά το μεταγραφικό τους πλάνο, ωστόσο, υπάρχουν παράμετροι που θα πρέπει να υπολογίσουν καλά.
Πηγή: paok24.com
Με τους μη κοινοτικούς τι γίνεται

Μία από αυτές έχει να κάνει με τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος και τη δεδομένη στιγμή ανέρχονται συνολικά στους έξι, την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στους πέντε.

Συγκεκριμένα, οι ενεργοί μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που λογίζονται από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι τέσσερις και πρόκειται για τους Μάτος, Σάκχοφ, Ενρίκε και Ζάιρο ενώ ανενεργοί δύο, οι Περέιρα και Ουάρντα.

Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ολοκληρώσει μόλις μία μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή (σ.σ. μη κατόχου διαβατηρίου χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης) κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Αν αυτή θα είναι του Γκιγιέρμο Οτσόα ή του Ροντρίγο Ρέι, τότε αυτομάτως ο ΠΑΟΚ αγγίζει το όριο του και θα πρέπει στην συνέχεια να στραφεί στην ευρωπαϊκή και εγχώρια αγορά ή να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που να διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταγραφικό παζλ της φετινής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...