Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται o Μακ

Από gazzetta.gr: Ο Ρόμπερτ Μακ θα προπονηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (06/07) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά η επίσημη ανακοίνωσή της ΠΑΕ μπορεί να καθυστερήσει.
Πηγή: gazzetta.gr
Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται o Μακ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από σήμερα (05/07) στο Χορστ της Ολλανδίας και το απόγευμα της Πέμπτης (06/07) θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ομάδα του «Δικεφάλου».

Η Ζενίτ το πρωί της Τετάρτης (05/07) «άναψε το πράσινο φως» προκειμένου ο Μακ να μπει στο αεροπλάνο και να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γιατί, όμως, δεν ανακοινώνεται η μετακίνησή του από τη Ζενίτ στον ΠΑΟΚ; Καταρχήν, υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού, με την πλευρά του «Δικεφάλου» να καλύπτει το 70-75% του φετινού συμβολαίου του.

Όμως, από την στιγμή που τις συζητήσεις και επαφές με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, έχει αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης τότε υπάρχει, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Γιουράι Βένγκλος, ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ και να μην ισχύσει ο δανεισμός του. Δηλαδή να πάνε οι «ασπρόμαυροι» από τώρα στην αγορά του Μακ και όχι να περιμένει το καλοκαίρι να καταβάλλει τη ρήτρα.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, που θα κρίνει αν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου η καταβολή των χρημάτων (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) που ζητούν οι Ρώσοι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...