Ζητάει περισσότερα ο Οτσόα, περιμένει ο Ρέι και στο βάθος Μπόικο

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για τερματοφύλακα και ο Γκιγιέρμο Οτσόα εμφανίστηκε μέσω του μάνατζέρ του έχοντας αυξημένες απαιτήσεις.
Πηγή: sdna.gr
Ζητάει περισσότερα ο Οτσόα, περιμένει ο Ρέι και στο βάθος Μπόικο

Είναι σαφές πως ο ατζέντης του Οτσόα δεν έχει βρει κάτι ξεκάθαρα καλύτερο από την πρόταση του ΠΑΟΚ, όμως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης καίγεται για να καλύψει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η πλευρά Οτσόα ζητάει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, νούμερο εξωπραγματικό για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη θέση του τερματοφύλακα.

Το παραπάνω γεγονός ενισχύει την περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος περιμένει τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει αλλάξει στάση παρά την αναμονή που τον έχει βάλει ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα γεγονός που έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους Θεσσαλονικείς.

Αυτό που κανένας όμως δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί, είναι το κατά πόσο θα περιμένει ο Αργεντίνος τον ΠΑΟΚ, αφού είναι σαφές πως το θέμα του έχει ανοίξει και έρχονται κι άλλες προτάσεις για την απόκτησή του. Αν η ΠΑΕ καθυστερήσει, είναι ξεκάθαρο πως θα παίξει με τη φωτιά για μία υπόθεση που θα μπορούσε να κλείσει εδώ και ένα δεκαήμερο.

Τέλος, στο βάθος υπάρχει και αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Ντένις Μπόικο, με τις απαιτήσεις των Τούρκων να έχουν αλλάξει σε σχέση με τις αρχές του Ιούνη. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Ουκρανού με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του και με μία εφικτή οψιόν το επόμενο καλοκαίρι.

Το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ θα υποκύψει στις πρακτικές Οτσόα ή θα κινηθεί προς την περίπτωση Ρέι ή αν θα γίνει η έκπληξη και στο τέλος θα κλείσει τον Μπόικο.

Διαβάστε ακόμη...