Και 3-5-2 ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ο νέος ΠΑΟΚ που χτίζεται στην Ολλανδία δεν πρέπει να σκέφτεται το σύστημα όπως γράφεται στο χαρτί, είπε ο Στανόγιεβιτς και αυτό θέλει να περάσει και στους παίκτες του.
Πηγή: paok24.com
Και 3-5-2 ο ΠΑΟΚ!

Από την πρώτη του τοποθέτηση ο Στανόγιεβιτς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι τόσο σημαντικό το σύστημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό θέλει να αποδείξει και μέσα από τις προπονήσεις στην προετοιμασία στο Χορστ. Έτσι μετά τις πρώτες δοκιμές του αγαπημένου του 4-4-2 με Κλάους και Πρίγιοβιτς στην κορυφή, σήμερα δοκίμαστε και το 3-5-2 που είδαμε στον ΠΑΟΚ και τα περασμένα δύο χρόνια.

Για την ακρίβεια ήταν το σύστημα που πήγε να περάσει χωρίς επιτυχία στον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και το σύστημα που χρησιμοπούσε ο Βλάνταν Ίβιτς σε συγκεκριμένα γήπεδα με κακό αγωνιστικό χώρο, ή κάτω από κακές καιρικές συνθήκες. Πάνω σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να τονίσουμε ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα του εν λογω σχηματισμού του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση είναι και η τοποθέτηση του Λεβέκ σαν αριστερού στόπερ στους 3 της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...