Τρίβει τα χέρια του ο Στανόγιεβιτς με Μακ

Απο sdna.gr : Ο ΠΑΟΚ περιμένει στο Χορστ της Ολλανδίας τον Ρόμπερτ Μακ έτσι ώστε να κλείσει το ένα από τα τέσσερα βασικά κενά που έχει στο ρόστερ του. Σε μία εποχή μάλιστα που ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς ψάχνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ενισχύσει το πλάνο του.
Πηγή: sdna.gr
Τρίβει τα χέρια του ο Στανόγιεβιτς με Μακ

Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πως ο Μακ του λύνει τα χέρια. Έχοντας ως βασικό πλάνο το 4-4-2 και εναλλακτικό το 3-4-3, ο Σλοβάκος του δίνει ποιοτικές λύσεις και στα δύο.

Ο Ρόμπερτ Μακ προορίζεται για περιφερειακός φορ, γύρω από τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ενώ για πλάγιος επιθετικός εφόσον ο σχηματισμός γίνει 3-4-3. Κάτι που μπορεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Τι διαφορετικό όμως έχει ο Μακ σε σχέση με τους άλλους μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ; Μα φυσικά η ταχύτητα και κάτι που έχει αναφέρει ήδη αρκετές φορές ο Στανόγιεβιτς στις δηλώσεις του. Η κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Το σημαντικό στη συγκεκριμένη μεταγραφή επίσης, είναι πως ο Μακ δεν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με κομμένα τα φτερά. Θέλει να επιστρέψει γιατί θέλει να παίζει ενόψει Παγκοσμίου κυπέλλου, γιατί στον ΠΑΟΚ αισθανόταν πολύ καλύτερα, γιατί η ζωή στη Ρωσία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πλέον, συμβιβάζεται στην ιδέα πως καλύτερο για αυτόν θα είναι να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ με ένα καλό συμβόλαιο και να έχει έναν ρόλο πολύ σημαντικό για την ομάδα του και για τον ίδιο.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, κατάφερε να πουλήσει τον Μακ με ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 3,5 εκατ. ευρώ και έναν χρόνο μετά τον επαναφέρει με οψιόν αγοράς στα 2εκατ. ευρώ. Νούμερο που μπορεί να μειωθεί εφόσον ξεκινήσουν οι επαφές το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο για το αυξημένο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που άφησε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, του είχε γίνει ήδη πρόταση να μείνει στην ομάδα με 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Νούμερο που θα λάβει και τώρα.

Διαβάστε ακόμη...