Προχωρούν στις επόμενες κινήσεις

Από inpaok.com : Ένας σημαντικός κύκλος επαφών για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Προχωρούν στις επόμενες κινήσεις

Στο επίκεντρο των συναντήσεων του προπονητή του Δικεφάλου με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλη Ζουρνατσίδη και Νίκο Σταυρόπουλο βρέθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, τα οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε σημαντικό βαθμό μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ το πιθανότερο είναι οι επόμενες κινήσεις να αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειας (μετά την συμφωνία με τον Θοδωρή Ζάρα), με την απόκτηση ξένου «άσου» αλλά και shooting guard να είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Αφού καλυφθούν οι θέσεις «1» και «2», τότε θα γίνουν οι κινήσεις και για την front line, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου καθημερινά τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει το τελευταία διάστημα και στη θέση αυτή, αφού το κενό είναι μεγάλο.

Διαβάστε ακόμη...