Θέλει δυναμικό στόπερ ο Στανόγεβιτς και έχουν βρεθεί οι υποψήφιοι

Από metrosport.gr : Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός
Πηγή: metrosport.gr
Θέλει δυναμικό στόπερ ο Στανόγεβιτς και έχουν βρεθεί οι υποψήφιοι

Λόγω του 4-4-2 το οποίο προτιμά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, άπαντες είχαν επικεντρωθεί το προηγούμενο διάστημα στην επιθυμία του να αποκτηθεί περιφερειακός επιθετικός και στην ιδιαίτερη προτίμηση που έδειξε στον Ρόμπερτ Μακ.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα «θέλω» του 43χρονου Σέρβου τεχνικού έχουν αλλάξει τα δεδομένα και σε μία ακόμη θέση για την οποία ψάχνει παίκτη ο ΠΑΟΚ αυτή του στόπερ. Ο Στανόγεβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός, ιδιαίτερα aggressive στα μαρκαρίσματά του στους αντίπαλους επιθετικούς. Κι αυτό είναι η βασική διαφορά με την επιθυμία που είχε ο Βλάνταν Ίβιτς να βρεθεί ένας στόπερ με ικανότητα στον χειρισμό της μπάλας.

Η απαίτηση του Στανόγεβιτς άλλαξε τον προσανατολισμό, έγινε εντατικά έρευνα για παίκτες με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πλέον έχουν βρεθεί δύο εκλεκτοί. Ο πρώτος εξ' αυτών ανήκει σε ομάδα και απαιτούνται χρήματα για την αγορά των δικαιωμάτων του. Και για τους δύο έχει γίνει η προεργασία και το θέμα έχει πάει στον Ιβάν Σαββίδη που θα πάρει την απόφασή του.

Διαβάστε ακόμη...