Πηγαίνει Ολλανδία ο Μακ

Από inpaok.com: Μια ανάσα από την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ, καθώς ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (6/7), θα βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας!
Πηγή: inpaok.com
Πηγαίνει Ολλανδία ο Μακ

Για την ολοκλήρωση του δανεισμού του 26χρονου ποδοσφαιριστή από την Ζενίτ στους «ασπρόμαυρους», απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες, που θα διευθετηθούν άμεσα, προκειμένου ο Μακ να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου, εκτιμούν ότι ως το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση του βραχύσωμου παίκτη θα έχει ολοκληρωθεί και θα αποτελεί και επίσημα παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Ο Σλοβάκος επιθετικός εξασφάλισε σχετική άδεια από την Ζενίτ, ούτως ώστε να μεταβεί στην Ολλανδία και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με την μορφή του δανεισμού στους «ασπρόμαυρους» και έτσι μετά από έναν χρόνο, να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.

Να σημειώσουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης ολοκληρώνει προσωπικά την μεταγραφική υπόθεση του Ρόμπερτ Μακ, αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση του ρωσικού συλλόγου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...