«Αφιερωμένη στον κόσμο»

Από paok24.com: Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.
Πηγή: paok24.com
«Αφιερωμένη στον κόσμο»

Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Βαγγέλης Νανιτζανιάν πέτυχε μία ακόμα σπουδαία νίκη την περασμένη Παρασκευή στο 2ο International Tiger’s Boxing Cup, το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Αλβανός Πρωταθλητής δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στην υπεροχή του Πρωταθλητή του ΠΑΟΚ, που για άλλη μία φορά έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Επιβεβαίωση της τρομερής φόρμας στην οποία βρίσκεται ο «VanGun» η κατάκτηση του Τίτλου «Best Fighter» του Τουρνουά, στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές από 4 χώρες (Αλβανία, Κόσσοβο, Κύπρος και φυσικά Ελλάδα).

Η προετοιμασία του Βαγγέλη Νανιτζανιάν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων θα συνεχιστεί τόσο με συμμετοχή σε Διεθνή Τουρνουά, όσο και με κάποια επιλεγμένα sparring απέναντι σε πολύ δυνατούς αθλητές καταξιωμένους στο χώρο, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν μετά την επιτυχία του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τη νίκη μου και την απόδοση που είχα στο συγκεκριμένο αγώνα – Τουρνουά.

Το να αγωνίζεσαι με τα ελληνικά χρώματα μπροστά σε ελληνικό κοινό είναι κάτι ξεχωριστό. Ευχαριστώ τον κόσμο των Ιωαννίνων και όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μου και στήριξαν με πάθος την προσπάθειά μου, η νίκη μου είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Η μέρα αυτή ήταν ιδιαίτερη και για έναν ακόμα λόγο, γιατί είναι η μέρα που γεννήθηκε το είδωλό μου, ο αγαπημένος μου πυγμάχος, ο Mike Tyson, οπότε έχοντας αυτό στο μυαλό μου είχα και ένα έξτρα κίνητρο.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Ελευθεριάδη, τον ατζέντη μου και όλη την ομάδα μου για την υποστήριξή τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στους χορηγούς μου, PAOK24, FORCE1, TOPFitness Γυμναστήρια και JANNIS TOMTSIS Photography, που είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα!»

Διαβάστε ακόμη...