Δεν πάει άλλο!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να καλύψει το κενό του τερματοφύλακα στο ρόστερ του, έχοντας ανάγκη από μία πολύ ποιοτική μεταγραφή που θα φέρει την απαραίτητη σιγουριά σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση.
Πηγή: paok24.com
Δεν πάει άλλο!

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι ο Νο1 στόχος του «Δικεφάλου», ωστόσο η προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να κλείσουν έναν τερματοφύλακα με όνομα και εμπειρία έχει για την ώρα μεγάλο κόστος τη χρονική καθυστέρηση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ότι η απόκτηση τερματοφύλακα έχει καθυστερήσει και επειδή πλέον... δεν πάει άλλο, πρέπει άμεσα να έρθει στην ομάδα ένας ικανός πορτιέρο.

Με την καθυστέρηση της πλευράς του Οτσόα να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ να είναι η βασική αιτία για το... σήριαλ στο οποίο έχει μετατραπεί αυτό το μεταγραφικό «φλερτ», στον «Δικέφαλο» αποφάσισαν μέχρι πότε θα περιμένουν τον Μεξικανό.

Έτσι σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν επιτελείς του «Δικεφάλου», οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν την απάντηση του Οτσόα το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ, ενώ σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί τότε ο ΠΑΟΚ θα σταματήσει να ασχολείται με τον 31χρονο διεθνή και θα κοιτάξει άμεσα να... τελειώσει μία από τις εναλλακτικές περιπτώσεις που δουλεύει τον τελευταίο καιρό.

Κι όλα αυτά την ώρα που με βάση όσα αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης η Μαρσέιγ φέρεται να έχει μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης του Οτσόα, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει ένα πολύ δυνατό ανταγωνιστή σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...