Οικογενειακό διπλό με πολλά γκολ (vid)

Από paok24.com : Τι έγινε στη «μάχη» των μαύρων με τους πορτοκαλί
Πηγή: paok24.com
Οικογενειακό διπλό με πολλά γκολ (vid)

Η προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία βρίσκεται στη δεύτερη ημέρα της και οι ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν σταδιακά.

Στην προπόνηση μια ημέρα πριν από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Τούμπιζε, ο Στανόγεβιτς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης της Τρίτης.

Έτσι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ «χωρίστηκαν» σε μαύρους και πορτοκαλί και αγωνίστηκαν σε ένα οικογενειακό διπλό το οποίο είχε αρκετά γκολ αφού έληξε με 2-2.

Η ομάδα με τα μαύρα που είχε στη σύνθεση της τον Μελισσά κάτω από τα δοκάρια και τους Μαλεζά και Πούγγουρα στην άμυνα με αριστερά τον Λεβέκ και δεξιά τον Μάτος, Κάτσε και Κάνιας στον άξονα με τους Κάμπος και Μπίσεσβαρ στα πλάγια, και στην επίθεση τους Ζάιρο και Κουλούρη κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με γκολ του Κουλούρη και αυτογκόλ του Δεληγιαννίδη.

Στον αντίποδα, η ομάδα με τα πορτοκαλί που είχε κάτω από τα γκολπόστ τον Σιαμπάνη και παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Δεληγιαννίδη, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αφού ισοφάρισε σε 2-2 με τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε να βρίσκουν στόχο.

Δείτε στο βίντεο από την κάμερα του PAOK24, μια από τις φάσεις του οικογενειακού διπλού με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

 

Διαβάστε ακόμη...