Mετρήσεις...

Από novasports.gr:Τα μάτια των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας είναι ο πιο σημαντικός κριτής για τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια που καταβάλουν.
Πηγή: novasports.gr
Mετρήσεις...

Υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι όμως που λαμβάνονται υπ' όψιν για τον καθέναν ξεχωριστά. Και για την πλέον επιστημονική ανάλυση των δεδομένων κάθε ενός από αυτά, επιλαμβάνεται το Vis Track. Το πασίγνωστο πλέον σύστημα ανάλυσης των ποδοσφαιριστών που έχει κάθε ομάδα υψηλού επιπέδου, με στόχο τις καλύτερες εξατομικευμένες γνώσεις ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Είναι το γνωστό ... «γιλέκο» που φορούν οι ποδοσφαιριστές κάτω από τις φανέλες τους ακόμη και σε περιπτώσεις επίσημων αγώνων ορισμένες φορές, γιατί για τους φιλικούς αγώνες είναι δεδομένο.

Στα γιλέκα αυτά βρίσκονται μηχανισμοί συγκέντρωσης δεδομένων τα οποία ασύρματα τα στέλνουν στην κεντρική κονσόλα του συγκεκριμένου συστήματος. Στον «Δικέφαλο» ο Κυριάκος Τσιτιρίδης έχει τη συγκεκριμένη ευθύνη από τη μέρα που αποκτήθηκε το εν λόγω σύστημα και μάλιστα είναι από τα λίγα πρόσωπα που δεν αντικαταστάθηκαν στο πέρασμα των ετών παρά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε ακόμη...