«Και άλλος υποψήφιος να υπάρξει, θα επικρατήσει ο Γραμμένος» (audio)

Απο metrosport.gr : Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εξελίξεις στην Ομοσπονδία και τις επικείμενες εκλογές.
Πηγή: metrosport.gr
«Και άλλος υποψήφιος να υπάρξει, θα επικρατήσει ο Γραμμένος» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Ομοσπονδία με τις επικείμενες εκλογές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και την πιθανή επικράτηση Γραμμένου: «Από ότι ειπώθηκε θα γίνουν στο τέλος του μηνός. Και άλλος υποψήφιος να υπάρξει, θα επικρατήσει η παράταξη Γραμμένου».

Για το αν μπορεί ο Έλληνας φίλαθλος να ευελπιστεί σε καθαρό ποδόσφαιρο: «Η θητεία του Βαγγέλη Γραμμένου και των συνεργατών του, κάτι τέτοιο προμηνύει. Πιστεύω ότι θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τη νέα διοίκηση για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη διάταξη που δεν επέτρεπε σε παράγοντες που έχουν εις βάρος τους κακουργηματικές διώξεις να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: «Έφυγε από το καταστατικό με τη συναίνεση των UEFA/FIFA. Η FIFA έχει στο καταστατικό της διάταξη, σύμφωνα με την οποία πρέπει να καταδικάζεσαι. Όταν κάποιος κλέψει χρήματα και συμμετέχει στη διοίκηση του ποδοσφαίρου, θα τον αποβάλει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται η ποινική δικαιοσύνη».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...