Ο ΠΑΟΚ «επιμένει ολλανδικά» (pics)

Από gazzetta.gr: Ξανά ταξίδι και προετοιμασία στην Ολλανδία. Φέτος άλλαξε η περιοχή και αντί του «πολυφορεμένου» Άρνεμ, επιλέχθηκε το Χορστ, στο βόρειο τμήμα της Λιμβουργίας. 
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ «επιμένει ολλανδικά» (pics)

Είναι η όγδοη φορά, από το 2008 μέχρι φέτος, που ο «Δικέφαλος» θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Το 2010 η Γερμανία και το 2013 η Αυστρία αποτέλεσαν την εξαίρεση του κανόνα, καθώς η περιοχή του Άρνεμ, κυρίως, ήταν αγαπημένος (ποδοσφαιρικός) προορισμός.

Το Horst Parkhotel, όπου από σήμερα μέχρι και τις 15 Ιουλίου θα «χτυπά η καρδιά» του ΠΑΟΚ, απέχει το πολύ 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Trade Port Venlo, το μεγαλύτερο βιομηχανικό πάρκο της περιοχής του Φένλο. Κάπου εκεί, δίπλα σ' ένα ποτάμι της περιοχής, βρίσκεται το ξενοδοχείου της ασπρόμαυρης αποστολής, στο οποίο τα προηγούμενα χρόνια, εκτός από τη φιλοξενία πολλών κορυφαίων ολλανδικών και βελγικών ομάδων καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, βρέθηκαν για καλοκαιρινή προετοιμασία ομάδες όπως Γαλατασαράι, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βαλένθια και Πόρτο.

Ο συνδυασμός της άριστης φιλοξενίας και των εντυπωσιακών εγκαταστάσεων καθιστούν το αθλητικό κέντρο ως ένα από τα αγαπημένα μέρη αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα γήπεδα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο άρα φέτος δε θα υπάρχει η κλασική εικόνα, που είχαμε συνηθίσει από το Ντόρβερθ και το Οστερμπέεκ, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να καταφθάνουν στο χώρο προπόνησης με τα ποδήλατα.

Το μυστικό της επιτυχίας του Horst Parkhotel είναι το άψογο χορτάρι στα γήπεδα, όπου χρησιμοποιείται νέας γενιάς χλοοτάπητας, ενώ υπάρχει και γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Μαζί με την αποστολή του «Δικεφάλου» ταξιδεύει και φέτος σεφ, που θα επιμελείται τα γεύματα των ποδοσφαιριστών, που θα γίνονται σε δικό του εστιατόριο, ενώ από το ξενοδοχείο, όπου υπάρχει μια μεγάλη εσωτερική πισίνα, έχουν παραχωρηθεί αρκετές αίθουσες για τη χρήση video, για τον ιματισμό και το σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο, το οποίο έχει «στηθεί» με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, που μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45 λεπτών από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ και μια ώρα από την πόλη του Αϊντχόφεν.

Διαβάστε ακόμη...