Ο ΠΑΟΚ στην Προύσα

Από basketa.gr : Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, εξελίσσεται για τον ΠΑΟΚ κι εκείνος των φιλικών αγώνων προετοιμασίας μέσα από τα οποία θα «χτιστεί» η ομάδα της νέας περιόδου. Για τον Δικέφαλο του Βορρά οριστικοποιήθηκε κι επισημοποιήθηκε η συμμετοχή σε ένα διεθνές τουρνουά.
Πηγή: basketa.gr
Ο ΠΑΟΚ στην Προύσα

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα βρεθεί στο διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου στην Προύσα συμμετέχοντας σε τουρνουά μαζί με άλλες πέντε ομάδες που δεν ανακοινώθηκαν ακόμη και δίνοντας συνολικά τρεις αγώνες.

Για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη η συμμετοχή στα «Μαυροσκούφεια» όπως και σε ένα ακόμη τουλάχιστον τουρνουά του εξωτερικού, πέραν εκείνου της Προύσας.

Στο μεταξύ μετά την απόκτηση του Θοδωρή Ζάρα και την ανανέωση του συμβολαίου του Απόλλωνα Τσόχλα, προτεραιότητα έχουν πια οι ξένοι που θα είναι κατά τα φαινόμενα τέσσερις ή πέντε. Για τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια περίπτωση τόσο προχωρημένη ώστε να προκύψει άμεσα αποτέλεσμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες η αρχή θα γίνει με περιφερειακό.

Αναζητώντας δύο Αμερικανούς για τη γραμμή των ψηλών του, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει σημειωμένο στις λίστες του το όνομα του Γιουβόντε Ρέντικ που έπαιξε φέτος στον Κολοσσό.

Διαβάστε ακόμη...