Οι έμπειροι Μαλεζάς και Κλάους

Από paok24.com: Το ρόστερ του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αλλάξει πολλές φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια, αλλά κάποιοι παίκτες έχουν παραμείνει στην ομάδα και η προετοιμασία με τον Δικέφαλο είναι πλέον καθιερωμένη.
Πηγή: paok24.com
Οι έμπειροι Μαλεζάς και Κλάους

Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο δύσκολα βρίσκεις παίκτες που να μην έχουν αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα τους και μάλιστα στο υψηλό επίπεδο και για την Ελλάδα ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στο υψηλό επίπεδο με λίγους παίκτες μέχρι στιγμής να μετρούν 10 και 11 φορές στην προετοιμασία της ομάδας, όπως ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Παναγιώτη Γλύκο να έρχεται τρίτος με 9.

Ο Κλάους των 11

Από το 2006 ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας. Από τότε ο επιθετικός του Δικεφάλου που είναι μέλος της ομάδας από τα 8 του χρόνια έχει λείψει μόνο μία φορά στην καριέρα του το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Φερνάντο Σάντος τον είχε δώσει δανεικό στην ομάδα του Πανσερραϊκού πριν επιστρέψει στην Τούμπα για να βάλει και το δικό του όνομα στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας.

Ο Μαλεζάς έφτασε στις 10

Πριν από μερικές μέρες είχε ακουστεί ότι μπορεί να αποχωρήσει και πάλι από τον ΠΑΟΚ για την ρωσική Ανζί, αλλά τελικά ο αρχηγός έμεινε και είναι και πάλι στην προετοιμασία της ομάδας. Όπως από το καλοκαίρι του 2005, που ήταν μέλος στα λεγόμενα και ως "μωρά του Κωστίκου" μαζί με τους Μπαλάφα και Χριστοδουλόπουλο. Ο "Μάλε" έχει ζήσει όλες τις περιόδους στις προετοιμασίες του ΠΑΟΚ. Από την χρονιά με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, με Παράσχο, με Σάντος, με Μπερέτα, με Μπόλονι, ακόμα και με τον Γιώργο Δώνη, μιας και η πώληση του στην Φορτούνα ήρθε στις αρχές Αυγούστου του 2012. Έκτοτε έζησε μία προετοιμασία με την γερμανική ομάδα και μία με τον Παναιτωλικό, αλλά και μία ως ελεύθερος το 2014, όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει κίνηση προς το μέρος του και έτσι ο παίκτης τελικά υπέγραψε στην ομάδα του Αγρινίου. Τελικά το 2015 ο Στέλιος Μαλεζάς επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όπου έζησε και την περσινή προετοιμασία με τον Βλάνταν Ίβιτς και αναμένεται να ζήσει και τη φετινή με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ο άτυχος Γλύκος των 9

Ο Παναγιώτης Γλύκος ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2007 και έτσι μετράει 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά 9 από τις 11 προετοιμασίες. Αυτό συμβαίνει μιας και το καλοκαίρι του 2009 την είχε χάσει με το δανεισμό του στην ομάδα του Βόλου, αλλά και τη φετινή που ο τραυματισμός του τον περασμένο Μάιο τον κρατάει εκτός δράσης έως και τα τέλη του έτους.

Διαβάστε ακόμη...