«Τεράστιο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, τις επόμενες μέρες η απόφαση για Μακ»

Από paok24.com: O Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να θέλει να αποκτήσει σε πρώτη φάση ως δανεικό τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, δείχνοντας του τον δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
«Τεράστιο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, τις επόμενες μέρες η απόφαση για Μακ»

Ο ατζέντης του 26χρονου ποδοσφαιριστή κλήθηκε να σχολιάσει στην πατρίδα του Μακ όσα συμβαίνουν με φόντο το μέλλον του, καθώς ο Μακ είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής της Σλοβακίας και με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται η επιλογή καριέρας ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή της Εθνικής ενδιαφέρει τον Τύπο της χώρας.

Ο Βενγκλός παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τον παίκτη, διευκρινίζοντας ότι στο «ραντεβού» του με την πλευρά της Ζενίτ θα παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του Μακ, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

«Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως είμαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Ζενίτ αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μακ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις λύσεις που υπάρχουν για τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν ωστόσο και άλλες επιλογές, αλλά δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, καθώς είμαι σε αναμονή για συνάντηση με τους εκπροσώπους της ρωσικής ομάδας. Μετά από αυτό το ραντεβού θα ξέρω περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο Βενγκλός, ο οποίος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις μόλις τέσσερις φορές που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Ζενίτ ο Μακ μετά τη διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος, τόνισε στη συνέχεια:

«Φυσικά ο Ρόμπο θέλει να παίζει κανονικά στην ομάδα που είναι και η κατάσταση στη Ζενίτ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη με την επιστροφή των παικτών που λογίζονται ως ξένοι, καθώς υπάρχει σχετικός περιορισμός στο ρωσικό πρωτάθλημα (αναφέρεται στους Ρώσους παίκτες που πρέπει να ξεκινούν βάσει περιορισμού της λίγκας αναγκαστικά στην ενδεκάδα). Αναζητούμε μία λύση για το μέλλον του Μακ. Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον καλωσορίσει στην ομάδα και πάλι. Όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού που θα έχουμε με την πλευρά της Ζενίτ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης με βάση τα δεδομένα θα κληθεί να πάρει την οριστική του απόφαση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί οριστικά το θέμα του Μακ».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...